Betyg: Degerfors bästa spelare mot Varberg

Publicerad:
Degerfors Diego Campos satte 1–1-kvitteringen borta mot Varberg. Foto: Krister Andersson/BILDBYRÅN

Här är Degerfors tre bästa spelare i 1–2-förlusten borta mot Varberg.

Diego Campos

Degerfors ytter stod för 1–1-kvitteringen borta mot Varberg och han hade bud på både fler mål och assist. Campos tog många fasta situationer och var inblandad i väldigt mycket av det som DIF skapade offensivt.

Rasmus Örqvist

Mittfältaren var nära att nicka in 1–0 i den första halvleken men bollen gick i insidan av ena stolpen. Örqvist var också inblandad i mycket och han var även nära att assistera till mål framåt för sitt Degerfors.

Christos Gravius

Mittfältaren slog inlägget som Diego Campos förvaltade och sköt 1–1-kvitteringen på. Gravius är fortsatt viktig med sitt fina passningsspel och han fortsätter bidra offensivt för DIF.

Artikeltaggar

AllsvenskanChristos GraviusDegerfors IF HerrDiego CamposFotbollRasmus Örqvist

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare