Hoppa till huvudinnehållet

Nordmark vände halvtidsunderläge till seger

Publicerad:
Sörby förlorade mot Nordmark
Sörby förlorade mot Nordmark

Nordmark hade problem och låg under med 1-2 efter första halvlek i matchen i division 7 Värmland norra herr i fotboll mot Sörby på Sörbyvallen. Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det 6-4 för bortalaget Nordmark.

– Inte mycket att säga om resultatet. I slutändan var Nordmark bättre. Spelmässigt så överskuggades kanske matchen lite av att vi hedrade minnet av den nyligen bortgångne legendaren Gunde Larsson. 627 matcher för klubben. Svårt att se det rekordet ska kunna bräckas vare sig på amatörnivå eller till och med proffsnivå?, kommenterade Sörbys ledare Martin Ullgren.

Målgörarna för Nordmark var Daniel Aspengren, Rasmus Edin, Nahom Gebrhwet, Zackarias Lindgren, Jack Rosö och Kenny Rundh. Robert Holmström 2, Marcus Svensson och Albin Törnkvist gjorde Sörbys mål.

Sörby har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Nordmark har nio poäng.

I nästa match möter Sörby Västanvik 2 borta på söndag 29 maj 14.00. Nordmark möter Nykroppa fredag 27 maj 19.00 hemma.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland norraFotbollNordmarks IFSörbySörbyvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.