Hoppa till huvudinnehållet

IFK Kristinehamn U tog kommandot från start mot Villastaden

Publicerad:
Villastaden förlorade mot IFK Kristinehamn U

IFK Kristinehamn U hade greppet från start i matchen i division 6 Värmland östra herr i fotboll mot Villastaden på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 6-3 (3-1) borta på Sannaheden.

IFK Kristinehamn U:s tränare Kent Andersson tyckte så här om matchen:

– Vi gör en spelmässigt bra match och skulle ha punkterat matchen tidigare, men Villastaden lyckades hålla liv i matchen länge. Vi vinner dock helt rättvist och kunde ha gjort ytterligare fler mål än vad vi gjorde.

Jimmy Frisk och Linus Johansson gjorde två mål var för IFK Kristinehamn U. Övriga mål för bortalaget gjordes av Leo Fielding och Filip Åslund, målen för Villastaden gjordes av Halow Karim, Johannes Lahtinen och Edvin Larsson.

Villastaden har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan IFK Kristinehamn U har tre vinster och och två förluster.

Villastaden har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fem spelade matcher. IFK Kristinehamn U har nio poäng.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 29 maj. Då möter Villastaden Karlskoga SK 2 på Stråvallen 11.00. IFK Kristinehamn U tar sig an Granbergsdal hemma 14.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollIFK Kristinehamn FotbollSannahedenVillastadens IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.