Hoppa till huvudinnehållet

Hedvig Pettersson poängräddare för Hertzöga

Publicerad:
IK Friscopojkarna spelade lika mot Hertzöga
IK Friscopojkarna spelade lika mot Hertzöga

IK Friscopojkarnas Enya Larsson gjorde 1-0 i första halvlek hemma mot Hertzöga i division 1 norra Götaland dam. I andra halvlek jobbade sig Hertzöga in i matchen, och kvitterade genom Hedvig Pettersson. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1-1.

– Vi gör en bra insats över 90 minuter och det oavgjorda resultatet kändes som en förlust. Vi har lägen i denna match där vi borde avgjort, framförallt i första halvlek, men samtidigt ska vi vara nöjda med en poäng då vi kvitterar relativt sent i matchen. Det är en bra prestation som vi tar med oss inför kommande matcher och vi ser redan nu fram mot torsdagens match som är mot IFK Hallsberg på Ilanda. Hela laget gör bra en match men ett extra plus till lagkapten Emilia Hansson, Rebecca Johnsson samt målskytten Hedvig Pettersson, kommenterade Hertzögas tränare Mikael Rundh efter matchen.

IK Friscopojkarna har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Hertzöga har en vinst, tre oavgjorda och en förlust.

Hertzögas nya tabellposition är åttonde plats, medan IK Friscopojkarna är på sjätte plats.

I nästa omgång har Hertzöga Hallsberg hemma på Ilanda IP, torsdag 26 maj 15.00.

Artikeltaggar

Division 1 norra GötalandFotbollHertzöga BKIK FriscopojkarnaKatebovallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.