FBK:s guldyra i NWT Istid: ”Karlstad är fan i mig det bästa stället på jorden”

Publicerad:
NWT Istid tar nu sommarlov. I säsongens sista avsnitt går Markus Strömberg och Solveig Voyce igenom höjdpunkterna från säsongen och lyssnarna tas även med bakom kulisserna under finalkvällen. Foto: Lisa Olaison

Färjestads säsong slutade med SM-guld – och det är guldglans även i säsongsavslutningen av hockeypodden NWT Istid. Häng med bakom kulisserna i guldyran när Solveig Voyce och Markus Strömberg går igenom sista finalveckan och snackar igenom slutspelet.

Du hittar avsnittet där poddar finns, eller i spelaren här nedanför.

Artikeltaggar

Färjestad BK HerrIshockeyLuleå HockeyNWT IstidSHL

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare