Tre nyheter du inte vill missa

Nyheter
PUBLICERAD:
Här är tre nyheter från flödet på dagens nwt.se du inte vill missa

Stekpannekaos i galleria: ”Det var väldigt obehagligt”

Henrik Axelsson blev förra veckan vittne till en hotfull situation. En ung man försökte slå en annan person med stekpanna inne i en gallerian i Karlstad.

”Lilliz” om den tappade pokalen och firandet efter guldet

Färjestads firande av SM-guldet har nog inte undgått någon Karlstadsbo. Mottagningen på Stora Torget lockade rekordpublik, men i efterhand har kanske Marcus ”Lilliz” Nilsson tapp av SM-pokalen rönt störst uppmärksamhet. Nu berättar han om händelsen för NWT.

Hammarö FK vill bygga nytt arenaområde

Hammarö FK bildades 2011 och sedan dess har klubben haft en rekordsnabb utveckling. I dag är den en av Värmlands största fotbollsföreningar. Och nu vill Hammarö FK storsatsa. ”Vi hoppas få klartecken för att kunna bygga ett helt nytt arenaområde på Sätterstrand”, säger ordförande Richard Johansson.

Missa heller inte vårt stora bildspel från Vårruset.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.