Hoppa till huvudinnehållet

Bengt Berg förstanamn för Vänsterpartiet i höstens val

Publicerad:
Bengt Berg, författare och riksdagsledamot från Torsby, höll, som han sa, "en liten låda" i Vänsterpartiets valtält på gågatan i Åmål.
Bengt Berg, författare och riksdagsledamot från Torsby, höll, som han sa, "en liten låda" i Vänsterpartiets valtält på gågatan i Åmål. Foto: Elinor Thuresson

Bengt Berg är förstanamnet på Vänsterpartiets valsedel inför kommunvalet i höst. Det har partiet beslutat på en valupptaktsträff.

I samband med en träff i Ransby i Klarälvdalen har Vänsterpartiet i Torsby fastställt namnen till sin valsedel. Listan innehåller enligt ett pressmeddelande både beprövade namn och nya. Här presenteras topp tio.

1. Bengt Berg. 2. Hanni Andersson. 3. Lars Svensson. 4. Siv Martinsson. 5. Maria Carlssn. 6. Jan-Olov Szczepanski. 7. Sara Eriksson. 8. Gunilla Boquist. 9. Maja Bergström. 10. Håkan Jonsson.

Artikeltaggar

Bengt BergPolitikTorsby

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.