Hoppa till huvudinnehållet

Seth Jansson räddade poäng när Ämtervik U kryssade

Publicerad:
Ämtervik U spelade lika mot Nyedshov U

I halvtid ledde Nyedshov U matchen på bortaplan i division 7 Värmland norra herr i fotboll mot Ämtervik U med 1-0, efter mål av Sebastian Bohl. Men i andra halvlek jobbade sig Ämtervik U in i matchen, och kvitterade genom Seth Jansson. Matchen slutade 1-1.

Söndag 22 maj möter Ämtervik U Bjälverud hemma 17.00 och Nyedshov U möter Västanvik 2 borta 14.00.

Artikeltaggar

Ämterviks FF UDivision 7 Värmland norraFotbollIF NyedshovLövviksvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.