Seth Jansson räddade poäng när Ämtervik U kryssade

Publicerad:
Ämtervik U spelade lika mot Nyedshov U

I halvtid ledde Nyedshov U matchen på bortaplan i division 7 Värmland norra herr i fotboll mot Ämtervik U med 1-0, efter mål av Sebastian Bohl. Men i andra halvlek jobbade sig Ämtervik U in i matchen, och kvitterade genom Seth Jansson. Matchen slutade 1-1.

Söndag 22 maj möter Ämtervik U Bjälverud hemma 17.00 och Nyedshov U möter Västanvik 2 borta 14.00.

Artikeltaggar

Ämterviks FF UDivision 7 Värmland norraFotbollIF NyedshovLövviksvallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare