För en och en halv vecka sedan invigde bröderna Fransson och Henrik Lööv den nyrenoverade matserveringen ute i Skoghall.
Lillängshamnen har fått ett nytt fullstort restaurangkök, ny inglasning, varma rätter på menyn och större utbud i butiken.
I höstas gjorde bröderna Fransson och Henrik Lööv den största investeringen i företagets historia: de öppnade en fabrik på Örsholmen i Karlstad.
Nu fortsätter de att investera – lokalerna på Skoghall där de tidigare rökte fisken har gjorts om till en restaurang.
– Vi har byggt ett nytt kök. Vi hade inget kök innan. Nu har vi ett fullstort restaurangkök, med spisar och ugnar, allt man behöver för att laga varm mat, säger Henrik Lööv som driver Lillängshamnen.
Det gamla omklädningsrummet och rummet där den första fisken röktes 1988 har byggts om till en skärgårdsbar och kökslucka.
– Nu har vi en större serveringsyta och en varmrätt som blivit poppis på serveringen är vår fish and chips på Vänergös och hemmagjord dansk remouladsås.
Förra året byggde bröderna tak över uteserveringen. Nu har de även glasat in uteserveringen för att förlänga säsongen.
– Nu kan gästerna skyddas mot vinden och vi får en tidigare start och senare avslut på säsongen. Vi har 90 sittplatser som är inglasade.
I dag har serveringen totalt 220 platser.
Lillängshamnens butik har också gjorts om för att kunna öka utbudet.
– Butiken har fått en ny större kyldisk för att kunna inrymma mer färdiglagad take away.
Satsning har kostat bröderna en miljon kronor.
– Det är jättepositivt, jättekul och vi har fått en bra respons. Vi använder alla våra egna produkter i butik och i restaurangen.