Hoppa till huvudinnehållet

Gunnarskog/Bortan vann efter Henrik Lindbloms dubbel

Publicerad:
Gunnarskog/Bortan vann mot IFK Ås
Gunnarskog/Bortan vann mot IFK Ås

Det blev Gunnarskog/Bortan som gick segrande ur mötet med IFK Ås i division 6 Värmland nordvästra herr i fotboll på hemmaplan, med 4-0 (2-0).

– Detta var en kanon match för en tränare, ett mycket bra passningsspel och vi gör 4-0 ganska tidigt i andra halvleken. Vi har haft en mycket bra träningsvecka och stenhård konkurrens runt platserna så att vi kan få möjlighet att spela alla 16 spelare är suveränt för oss. Vi vinner matchen ganska lätt och tycker väl att Ås var som bästa första 15 minuter i matchen innan vi hittar rätt med passningsspelet. Vi borde nog faktiskt vunnit matchen med 5-0, 6-0 efter att ha bränt ett antal fria lägen bland annat har vi ett ribbskott. Jag tycker att Jocke Johansson och Henrik Lindblom gör sina bästa matcher hittills för mig i Gunnarskog. Men hela laget spelade mycket bra idag! Mycket nöjd tränare, kommenterade Gunnarskog/Bortans tränare Stephan Retzman efter matchen.

IFK Ås lagledare Lars Andersson:

– Tycker att matchen startar jämnt. Men efter 1-0 så är Gunnarskog/Bortan ett för dagen bättre lag, som tar över matchen allteftersom målen ramlar in.

Henrik Lindblom gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Viktor Eriksson och Marcus Jonsson.

Gunnarskog/Bortan har nu nio poäng efter fyra spelade matcher, medan IFK Ås har tre poäng efter tre matcher.

I nästa match möter Gunnarskog/Bortan Gettjärn borta på fredag 20 maj 19.30. IFK Ås möter Klässbol lördag 21 maj 15.00 hemma.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland nordvästraFotbollGunnarskog/BortanGunneviIFK Ås

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.