Hoppa till huvudinnehållet

Dödsfall 14 maj

Publicerad:

Maj-Lis Nordfeldt

Forshaga

Maj-Lis Nordfeldt, Forshaga, har avlidit i en ålder av 77 år efter en längre tids sjukdom. Hennes närmaste är make och son.

Elenor Persson

Värmskog

Elenor Persson, Värmskog, har avlidit i en ålder av 93 år. Hennes närmaste är syskon med familjer.

Niklas Olsson

Skoghall

Niklas Olsson, Skoghall, har hastigt avlidit i en ålder av 40 år. Han sörjes närmast av sambo och familjen.

Tom Strandberg

Forshaga

Tom Strandberg, Forshaga, har somnat in i en ålder av 85 år. Hans närmaste är makan Karin samt barnen Johan och Katarina med familjer.

Preben Mortensen

Årjäng

I en ålder av 89 år avled på måndagen Preben Mortensen, Risviken, Årjäng. Han sörjes närmast av maka och söner med familjer.

Jonas Sternegård Karlsson

Stöllet

Efter en längre tids sjukdom har Jonas Sternegård Karlsson, Stöllet, avlidit i sitt hem i Ljusnäs. Jonas blev 54 år. Han sörjes närmast av makan Regina och dottern Judith.

Ingemar Falk

Karlstad

Ingemar Falk, Karlstad, har stilla insomnat i en ålder av 90 år. Han sörjes närmast av maka och barn med familjer.

Lars Norrby

Arvika

Lars Norrby, Arvika, har efter en kort tids sjukdom avlidit i en ålder av 59 år. Han sörjes närmast av hustrun Sara och dottern Maja.

Knut Karlsson

Filipstad

Knut Karlsson, Filipstad, har i en ålder av 79 år avlidit. Närmast sörjande är maka, barn med familjer, släkt och vänner samt Korskyrkan.

Artikeltaggar

Dödsfall

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.