Hoppa till huvudinnehållet

Momoh Konneh showade när Ölme vann

Publicerad:
Ölme vann mot Villastaden 2

Ölme besegrade Villastaden 2 hemma i division 7 Värmland östra herr i fotboll med 6-1 (3-1). Men mycket av snacket handlade om Momoh Konneh – som gjorde hela fyra mål.

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Hampus Andersson och Patrik Jacobsson Duljaj, enda målskytt för Villastaden 2 blev Steve Kabangu.

– Vi slarvar lite i försvaret första fem minuterna och släpper in 0-1 och blir lite tagna på sängen. Sen för vi matchen så som vi vill och kommer igenom deras försvar. Momoh Konneh gjorde en femstjärnig insats och sprang sönder deras försvar först som ytter sedan som centrerad forward. Fyra mål från Momoh men hela laget steppade verkligen upp och gjorde jobbet, kommenterade Ölmes assisterande tränare Charlie Zettergren.

Villastaden 2:s tränare Hallow Karim tyckte så här om matchen:

– Vi startade starkt och vi gjorde mål redan efter fem minuter. Vi försöker spela boll men det var svårt, Ölme pressade hårt och gjorde 1-1 och 2-1. I andra halvlek var vi inte vakna, Ölme gick ut hårt. De gjorde ett till mål vilket gör att bli svårt för oss. Vi försöker och hela laget gör sitt bästa men tyvärr räcker det inte.

Det var andra raka för Ölme, efter 1-0-segern mot Kronop Utd 2 i premiären.

I nästa omgång har Ölme Åtorp 2 borta på Åvallen, söndag 29 maj 13.00. Villastaden 2 spelar borta mot Ulvsby 2 söndag 22 maj 14.00.

Artikeltaggar

Division 7 Värmland östraFotbollIFK ÖlmeÖlme IPVillastadens IF

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.