Positivt med avgift till toaletterna i Mitticity

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Svar på insändaren "Mitt i City toa för alla gratis", NWT 6 maj
Tio kronor kostar det att gå på toaletten i Mitticity, vilket insändarskribenten gärna betalar.
Foto: Helena Karlsson

Att barn, äldre och hemlösa stängs ute från toaletterna för att de avgiftsbeläggs köper jag inte. Lägg till att även narkomaner, allehanda missbrukare och människor som vill förstöra för andra utestängs om de nu inte vill/kan betala för sig.

Om avgiften gör att dessa människor inte tycker att det är värt att grisa ner toaletterna så är det helt ok för min del. Slipper gärna avföring kletad högt och lågt för att inte tala om kanyler och sprutor.

Är själv mycket beroende av tillgång till toaletter i centrala Karlstad så jag har fått prova på många gånger hur det känns att gå på dessa toaletter. Är alltid förberedd med mynt eller betalkort, planering kallas det...

Håller tummarna för att avgiften ska förbättra läget.

Claes i kön

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.