Hoppa till huvudinnehållet

Säffle SK behöver bryta tunga sviten

Publicerad:

Säffle SK verkar vara i dålig form just nu. Inför mötet borta mot IK Friscopojkarna i division 1 norra Götaland dam i fotboll har laget fyra förluster i rad, och är nu tolfte i tabellen. IK Friscopojkarna fick inte med sig någon poäng från mötet på bortaplan med Örebro SK FK senast.

IK Friscopojkarna ligger sjua i tabellen inför matchen, medan Säffle SK är tolva. Sju poäng skiljer lagen åt.

Artikeltaggar

Division 1 norra GötalandFotbollIK FriscopojkarnaKatebovallenSäffle FF Damer

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.