Hoppa till huvudinnehållet

Fredrik Alm tremålskytt för Gillberga

Publicerad:
Gillberga vann mot Kronoparken

Fredrik Alm stod för ett hattrick när Gillberga besegrade Kronoparken på hemmaplan med 4-3 (1-2) i division 6 Värmland sydvästra herr i fotboll. Pontus Johansson gjorde också ett mål för segrarna, målen för Kronoparken gjordes av Akam Abdullahi, Ahmed Nur Welehiye och Mohamed Qasim Aweys.

– En match som båda lagen styr delar av. Första kvarten var vi inte riktigt med mot ett grymt division 6 lag. Efter det börjar vi komma in i matchen och lyckas vinna genom fasta situationer. Alm, ja vad säger man. Han är väl vår spelare som egentligen spelar i fel serie sett till hans kunnande. Många gör en bra match i båda lagen. Division 6 håller hög klass vad det verkar i år, kommenterade Gillbergas tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

I halvtid var Kronoparken alltså i ledningen med 2-1. Men Gillberga vände – och vann.

Gillberga ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Kronoparken ligger på sjätte plats.

I nästa omgång har Gillberga Slottsbron borta på Strandvallen, fredag 13 maj 19.00. Kronoparken spelar hemma mot Töcksfors 2 söndag 15 maj 19.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland sydvästraFotbollGillberga FFGillbergavallenKronoparken United

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.