Fredrik Alm tremålskytt för Gillberga

Publicerad:
Gillberga vann mot Kronoparken

Fredrik Alm stod för ett hattrick när Gillberga besegrade Kronoparken på hemmaplan med 4-3 (1-2) i division 6 Värmland sydvästra herr i fotboll. Pontus Johansson gjorde också ett mål för segrarna, målen för Kronoparken gjordes av Akam Abdullahi, Ahmed Nur Welehiye och Mohamed Qasim Aweys.

– En match som båda lagen styr delar av. Första kvarten var vi inte riktigt med mot ett grymt division 6 lag. Efter det börjar vi komma in i matchen och lyckas vinna genom fasta situationer. Alm, ja vad säger man. Han är väl vår spelare som egentligen spelar i fel serie sett till hans kunnande. Många gör en bra match i båda lagen. Division 6 håller hög klass vad det verkar i år, kommenterade Gillbergas tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

I halvtid var Kronoparken alltså i ledningen med 2-1. Men Gillberga vände – och vann.

Gillberga ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Kronoparken ligger på sjätte plats.

I nästa omgång har Gillberga Slottsbron borta på Strandvallen, fredag 13 maj 19.00. Kronoparken spelar hemma mot Töcksfors 2 söndag 15 maj 19.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland sydvästraFotbollGillberga FFGillbergavallenKronoparken United

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare