Blev miljonär på Lotto – nu ska han bila genom USA

Publicerad:
Den gamle fotbollsmålvakten Thomas Ravelli hade nöjet att ringa till mannen i Degerfors och berätta att han blivit miljonär. Foto: Svenska Spel

En man i 50-årsåldern från Degerfors fick ett telefonsamtal han aldrig kommer att glömma. Fotbollsprofilen Thomas Ravelli ringde och berättade att mannen vunnit en miljon kronor.

− Man blev väldigt glatt överraskad när en fotbollslegend som Ravelli ringde, säger den nyblivne miljonären till Svenska spel.

Mannen var en av de tjugo lyckliga i Sverige som vann i Svenska spels ”Andra Chansen”-dragning då han tidigare under året spelat på Lotto.

Mannen i Degerfors har redan planer vad han tänker använda pengarna till. Han tänker byta fönster på huset men även förverkliga en dröm.

− Jag har alltid velat hyra en cabriolet och bila genom USA och nu kan den drömmen bli verklighet. Om jag får välja gör vi stopp i Los Angeles, Las Vegas samt tar en tur på Highway One till San Francisco, berättar den glada vinnaren för Svenska spel.

Artikeltaggar

DegerforsSpelSvenska spelThomas RavelliUSA

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare