Vi behöver politikern Daniel Schützer - trots fylleskandalen

Insändare
PUBLICERAD:
Daniel Schützer (S) bör hålla sig kvar i politiken, tycker insändarskribenten.
Foto: Helena Karlsson
Svar till ”Leif Lendrup”, NWT 30 april

Jag håller inte med insändarskribenten om att Daniel Schützer skadar politiken. Denna politiker går i alla fall ut med en ursäkt, det är mer än vad andra gör. Vi kan ta Ebba Busch, som exempel. Som yttrar sig inte bara en gång utan flera med "små grodor" som ramlar ur munnen. Och ändå sitter där hon gör. Nej, om man har förstånd att be om ursäkt är det en god väg fram. Ta den hjälp du behöver, Daniel, för att bli starkare i din roll. Vi behöver dig.

Gunilla Segerman Eriksson

Karlstad

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.