Hoppa till huvudinnehållet

Mattila-jubilarer fick utmärkelser

Publicerad:

Mattila IK har firat 40-årsjubileum och i samband med det har utmärkelser delats ut.

På Mattila IK:s 40-årsjubileum fick Kurt Eide och Johnny Augustsson utmärkelsen ”Svenska Skidförbunds förtjänstplakett i silver” för 40 års arbete i föreningen och Börje Nilsson ”Svenska Skidförbunds förtjänstplakett i brons” för 25 års arbete i föreningen.

– Mattila ski marathon var det första långloppet i Sverige på 42 kilometer, med Kurt som tävlingsledare och spåransvarig, Johnny som ansvarig för vätskekontroller, främst vid Lorttjärn och Börje som kassör, berättar Gunnel Axelsson i Mattila IK.

Gunnel Axelsson, Kjell-Erik Mattsson och Björn Sandborgh.
Gunnel Axelsson, Kjell-Erik Mattsson och Björn Sandborgh. Foto: Privat

Kjell-Erik Mattsson och Gunnel Axelsson blev invalda som hedersmedlemmar för deras arbete som ordförande i klubben.

– Björn Sandborgh stod för en humoristisk och mycket uppskattad underhållning inför ett 20-tal gäster, berättar Gunnel Axelsson.

Artikeltaggar

Björn SandborghBörje NilssonGunnel AxelssonJohnny AugustssonKurt EideMattilaMattila IKNyheterTorsby kommun

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.