Offentliga toaletter ska vara fräscha och rena - jag betalar gärna

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribenten har full förståelse för att centrumhandeln tar betalt för toabesök.
Foto: Nora Lorek/TT
Svar till ”Kissnödig”, NWT 25 april

Jag har full förståelse för att centrumhandeln tar betalt för toabesök. Man måste kunna få gå på en fräsch och ren toalett. Jag betalar gärna de tio kronor som det kostar. Du får följa med i utvecklingen och skaffa dig kort. Skulle det vara kontanter skulle det inte ta lång stund innan det var rånat. Det kan inte vara möjligt att folk ska få förstöra toaletter med nedskräpning, kludd etcetera. Nånstans måste man sätta gränsen. Men om det krävs att toan på Bergvik ska hållas bättre ren hoppas jag att de gör likadant där.

Gunilla Segerman Eriksson

Karlstad

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.