Dags att byta ut Ebba Busch?

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
”Vi ska väl inte gå så långt som KD uttalar, då de återigen tycker att piskan är enda sättet att bringa ordning i vårt samhälle”, skriver insändarskribenten.
Foto: Pontus Lundahl/TT
När koranbrännaren började tala i Jönköping lät prästen kyrkklockorna ljuda så att det inte gick att höra talet. Sedan skrattade åskådarna ut talaren som inte fick något uträttat. Varför inte göra lika på andra ställen?

Vi ska väl inte gå så långt som KD uttalar, då de återigen tycker att piskan är enda sättet att bringa ordning i vårt samhälle. Svårt att finna var det står i bibeln att man ska ge tillbaka med samma mynt och helst mycket mer. Tvärt om står det att om någon slår dig på kinden, så ska vi vända andra kinden till. Att vi har sådana människor bland oss att de använder musklerna i stället för huvudet är beklagligt. Men när de som i Jönköping blev utskrattade möttes de väl av något de inte väntat sig.

Kan just undra hur många röster KD tjänade på sina svarta ögon och att skada människor. Kanske hög tid att byta partiledare. Men finns den demokratin inom KD att medlemmarna kan byta ut sin ledare?

Rune Jakobsson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.