Hoppa till huvudinnehållet

Vem städar efter den traditionsrika karavanen?

Publicerad:
”Efter bilkaravanen mellan Kil och Kongsvinger är dikena efter 61:an fyllda med skräp, ölburkar och flaskor” skriver insändarskribenten. Personerna på bilden har inget med insändaren att göra. Foto: NWT Arkiv

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Efter bilkaravanen mellan Kil och Kongsvinger är dikena efter 61:an fyllda med skräp, ölburkar och flaskor. Även busshållplatser har förstörts.

Skräp ska inte vara i naturen och är farligt för djuren, särskilt om det hamnar i djurfoder. Varför gör man så här? Har man med sig sina öl i bilen går det bra att ha dem där tills man når en skräpkorg! Förslagsvis skickar nu de som deltagit i paraden en städpatrull nästa helg som tar hand om det. Jag vill inte betala sånt här för mina skattepengar och vill inte ha skadade djur!

Boende efter 61:an

Artikeltaggar

Insändare