Heden vann borta mot Hagfors IF Uddeholm U

Publicerad:
Hagfors IF Uddeholm U förlorade mot Heden

Det blev seger för Heden på bortaplan mot Hagfors IF Uddeholm U i division 2 Kvalserie Värmland dam, med 9-3.

– En typisk kvalmatch där Heden fick några billiga mål på oss. Inget skönspel utan en massa slit å släng. Heden var det lite mer spelförande laget, medan vi var vassa i våra kontringar. Tyvärr så brände tjejerna lite väl mycket chanser idag. Vi önskar Heden all lycka, kommenterade Hagfors IF Uddeholm U:s tränare Patrik Fagrell efter matchen.

Det här betyder att Hagfors IF Uddeholm U slutar på fjärde plats, och Heden på andra plats.

Artikeltaggar

Division 2 Kvalserie VärmlandHagfors IF UddeholmInnebandyUddeholm arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare