Vattenläcka i Vålberg

Samhälle
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En vattenläcka har uppstått i Vålberg.
Foto: Tony Gutierrez

En vattenläcka har uppstått vid Dalvägen i Vålberg. Det meddelar Karlstad kommun på sin hemsida. Kommunen är på plats för att felsöka, men det finns för närvarande ingen prognos om när läckan kan vara lagad.

Under arbetet med att felsöka i området måste vattnet stängas av och det berör ett 20-tal fastigheter vid Dalgatan och Lärkängsplan, varför en vattentank kommer att ställas ut vid korsningen Dalvägen/Herrgårdsallén.

Du kan följa arbetet på kommunens hemsida.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.