Hoppa till huvudinnehållet

Unik vindsvåning i Karlstad till salu: ”Gott intresse”

Publicerad:
Lägenheten är med sina 159 kvadratmeter rymlig och luftig.
Lägenheten är med sina 159 kvadratmeter rymlig och luftig. Foto: Diakrit

Nu finns det möjlighet att lägga vantarna på en unik vindsvåning i centrala Karlstad.

Med burspråk och braskamin samt Klarälven som granne är det ett speciellt objekt som är till salu.

– Den här lägenheten kommer dessutom upp i 159 kvadrat, säger mäklaren Emmy Didriksson.

Lägenheten på Malmtorgsgatan på Klara i Karlstad har ett utgångspris på 4 495 000 kronor. De fem rummen är fördelade på 159 kvadratmeter – vilket innebär ett pris på strax under 30 000 per kvadrat.

– Det kommer inte ut så många lägenheter som ligger runt Sockerslottet, och inte i den här storleken. Så det är en unik lägenhet. Överlag i Karlstad finns det inte så många femmor utan det tar stopp vid fyror, och den här lägenheten kommer dessutom upp i 159 kvadrat, säger mäklaren Emmy Didriksson, och tillägger:

– Det är gott intresse kring lägenheten. Vi har haft visningar och nu handlar det om att stämma av med intressenterna, men budgivningen är inte riktigt igång än.

Braskaminen tillsammans med burspråken är speciella detaljer.
Braskaminen tillsammans med burspråken är speciella detaljer. Foto: Diakrit

Lägenheten har ingen balkong men fönsterna i burspråk och den rymliga planlösningen gör lägenheten luftig, enligt Emmy Didriksson.

– Det är stora öppna sociala ytor och med tanke på storleken blir alla rum väldigt rejäla och rymliga. Så det blir en luftig lägenhet. Burspråket i vardagsrummet har unika fönster där det dessutom är högt i tak och öppet upp till nock.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsbyrån ABKarlstadKlara

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.