Hoppa till huvudinnehållet

Formstarka Jösse tog ännu en seger

Publicerad:
Jösse vann mot Team Pergamon

Jösse är nu inne i en stark period i Elitserien herr i bowling. När laget mötte Team Pergamon hemma i Arvika Bowlinghall på lördagen kom tredje raka segern. Laget vann med 11-9, och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Jösse har tre segrar och och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Team Pergamon har fyra vinster och och en förlust.

I tabellen innebär det här att Team Pergamon nu ligger på tredje plats. Jösse är på femte plats.

Lördag 23 april 10.00 spelar Jösse borta mot Team Clan.

Artikeltaggar

Arvika BowlinghallBK JösseBowlingElitserienTeam Pergamon

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.