Skellefteåtränarens attack gör mig riktigt förbannad

Publicerad:
”Alla trodde att Skellefteå skulle vinna denna kvartsfinal med 4-0, 4-1 i matcher efter deras tidigare segrar mot Färjestad, men nu har allt vänts över ända så de måste ta till alla medel för att komma undan med sitt misslyckande”, skriver insändarskribenten. Foto: OLA WESTERBERG

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Efter Skellefteåtränarens uttalande under presskonferensen angående domarnas agerande så blir man riktigt förbannad. Hans Skellefteå har hela tiden hållit på med fula efterslängar, crosscheckingar och en massa snack med domarna efter varje signal som de har klarat sig att få utvisningar ifrån.

Skellefteåtränaren till attack: ”Nu har det spårat, det får fan räcka”

Nu är det dags att vi som hemmapublik sätter tryck på domarna och ger Färjestad ett otroligt stöd på vår hemmaplan på måndag för att tysta denna tränare som gör allt för att flytta fokus på sitt lags misslyckande. Alla trodde att Skellefteå skulle vinna denna kvartsfinal med 4-0, 4-1 i matcher efter deras tidigare segrar mot Färjestad, men nu har allt vänts över ända så de måste ta till alla medel för att komma undan med sitt misslyckande. Jag ber alla, förhoppningsvis fullsatt arena, att visa vårt fulla stöd för vårt kära Färjestad och driva dem till ett avgörande på denna kvartsfinal och tysta Robert Ohlsson samt vissa experter. Vi är Färjestad!

Säsongskort 34 år

Artikeltaggar

Färjestad BK HerrInsändareSkellefteå AIK

Läs vidare