Hoppa till huvudinnehållet

Insändare. Peter Åkerström skiter inte i Hagfors - tvärtom!

Publicerad:
”Om det är någon som bryr sig om Hagfors och oss som bor här så är och har det varit Peter Åkerström”, skriver insändarskribenten.
”Om det är någon som bryr sig om Hagfors och oss som bor här så är och har det varit Peter Åkerström”, skriver insändarskribenten. Foto: Peter Nilsson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Det är inte ofta jag reagerar så här, men när jag läste NWT 7 april att styrelsen hänger ut Oberoende Realisters grundare Peter Åkerström som en illasinnad despot, säger att han slaktar OR och att han skiter i Hagfors, då var det inte bara hakan och kaffekoppen som åkte i golvet.

Om det är någon som bryr sig om Hagfors och oss som bor här så är och har det varit Peter Åkerström! Jag säger bara Summer Slide Challenge, Juldagsdoppet, ankrejset och nationaldagsfirandet samt företagarpromenader och en massa annat som han är och var upphovsman till.

Fy katten för människor som låter personlig vinning och egna agendor gå först, och fy hundan för fegisar som inte ens vågar tala med Peter utan skriver dynga i ett brev via ombud!

Skäms på er, skamlösa populister!

Före detta medlem i Oberoende Realister

Artikeltaggar

HagforsInsändareOberoende realisterPeter Åkerström