Hoppa till huvudinnehållet

Inför psykiatriambulans i Värmland

Publicerad:
”Det är en utmärkt lösning med psykiatriambulans för väldigt många som mår fruktansvärt dåligt”, skriver insändarskribenten.
”Det är en utmärkt lösning med psykiatriambulans för väldigt många som mår fruktansvärt dåligt”, skriver insändarskribenten. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Det är en utmärkt lösning med psykiatriambulans för väldigt många som mår fruktansvärt dåligt, speciellt för dem som vill begå självmord.

Själv har jag varit i den situationen att jag har velat ta livet av mig. Synd att den idén med psykiatriambulans inte har kommit upp tidigare. Men jag håller med om att det behövs. Jag hoppas verkligen att det går igenom i Region Värmland.

Det måste vara kompetenta som klarar av denna bit. Verkligen kompetenta. Som förstår den sidan av människan. Behovet har ökat enorm. Det är jättesvårt, men de människorna finns. Det är därför jag har överlevt, tack och lov!

E .L

Artikeltaggar

InsändareSjälvmord