Jubel för Dottevik U efter seger

Publicerad:
Dottevik U vann mot Lesjöfors

Dottevik U segrade mot Lesjöfors, det stod klart efter andra matchen, hemma i division 2 Värmland uppflyttning dam i innebandy. Matchen slutade 6-1 till Dottevik U, vilket betyder att Dottevik U står som segrare med totala resultatet 8-4.

– Det kändes som att vi hade bra möjligheter att vända på 2-3 underläget från fredagens match. Vi ägde matchen från start Lesjöfors gjorde det trångt, men bra tålamod löste upp deras försvar. Det var aldrig nån fara för att vi skulle tappa matchen. Vi skapade oerhört många lägen och gästernas målvakt gjorde många räddningar. Vi ledare är grymt nöjda med tjejernas prestation under hela långa säsongen, kommenterade Dottevik U:s tränare Kalle Mossberg.

Hilda Andersson gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Elin Lindström Wegraeus, Alma Mossberg, Clara Mossberg och Emma Skoglund.

Artikeltaggar

Division 2 Värmland uppflyttningDottevik UInnebandyStrandhallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare