Hoppa till huvudinnehållet

Husägare utsatt för äggkastning – och drograttfyllerist stoppad

Publicerad:
Genrebild.
Genrebild. Foto: Johan Nilsson/TT

I Sunne har ungdomar kastat ägg på ett hus, enligt husägaren som larmade polisen. I Torsby bötfälldes en bilförare för att ha spelat för hög musik under lördagsnatten.

Detta är ett par av nattens händelser för polisen i Värmland.

Klockan 05.00 på söndagsmorgonen ringde en husägare i Sunne polisen och berättade att ungdomar kastat ägg på dennes hus. Polis åkte till platsen och letade efter ungdomarna men kunde inte anträffa dessa.

– Jag vet inte vad som förekommit händelsen om det handlar om vanligt bus eller om detta hänt innan, säger Diana Qudhaib, presstalesperson för polisregion Bergslagen.

Anmälan gäller ofredande alternativt skadegörelse.

Strax innan 01.30 omhändertog polisen en berusad man i 20-årsåldern i Karlstad.

Vid klockan 02.00 stoppades och kontrollerades en bilist på Hammaröleden i Karlstad. Mannen i 40-årsåldern uppvisade tecken på drogpåverkan, enligt polisen som tog med honom för provtagning. Mannen misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott avseende eget bruk.

I Torsby vid klockan 01.00 avvisades en bilförare från centrum då denne spelade för hög musik. Föraren fick även en ordningsbot för detta.

Artikeltaggar

Brott & blåljusFylleriKarlstadPolisenSkadegörelseSunneTorsby

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.