Hultsberg U åker ur serien

Publicerad:
Hultsberg U vann mot Åmotfors

Det har varit en jobbig säsong för Hultsberg U i division 3 Värmland herr i innebandy. Efter matchen på lördagen hemma mot Åmotfors i Colorama Arena blev det klart laget åker ur serien. Detta trots seger i sista matchen, som slutade 11-6 (3-0, 4-1, 4-5).

Målgörare för Åmotfors var Jonas Karlsson 2, David Sjöberg 2, Jimmy Jonsson och Richard Nilsson Myhrman.

Hultsberg U har tre segrar och och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Åmotfors har fyra vinster och och en förlust.

Serien är nu färdigspelad. Hultsberg U slutar på nionde plats, och Åmotfors på andra plats.

Artikeltaggar

Åmotfors IFColorama ArenaDivision 3 VärmlandInnebandy

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare