Hoppa till huvudinnehållet

Här erbjuds undersköterskorna jobb – direkt efter studenten

Publicerad:
Arvika kommun har stort behov av undersköterskor. Kommunen hoppas lösa det genom att ge alla nyutbildade chansen till fast tjänst efter studenten.
Arvika kommun har stort behov av undersköterskor. Kommunen hoppas lösa det genom att ge alla nyutbildade chansen till fast tjänst efter studenten. Foto: LEIF R JANSSON / TT

Arvika kommun erbjuder utbildade undersköterskor fast jobb direkt efter studenten. Det skriver kommunen i ett pressmeddelande.

Alla nyutbildade undersköterskor med slutbetyg och referenser erbjuds fast jobb inom Arvika kommun.

Efter intervju får undersköterskorna möjlighet till jobb inom hemtjänst, särskilt boende eller LSS.

– Vi är i stort behov av utbildade undersköterskor och vi tror och hoppas att en trygg och fast anställning direkt efter studenten är attraktivt för de som har valt att utbilda sig inom vård och omsorg, säger Eva Nilsson, verksamhetschef Vård och omsorg, i pressmeddelandet.

Erbjudandet gäller alla som tar studenten från vård- och omsorgslinjen på Taserudsgymnasiet eller Arvika Näringlivscenter.

Artikeltaggar

Arvika kommunUndersköterskaVård och omsorg

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.