Hoppa till huvudinnehållet

Nytt poddavsnitt: Är Skellefteå mission impossible?

Publicerad:
Markus Strömberg och Solveig Voyce poddar varje vecka om FBK. Den här veckan gästas Istid av Fredrik Erlandsson, och så ger Robin Lindgren, reporter på Norran, sin syn på kvartsfinalserien mellan Färjestad och Skellefteå.
Markus Strömberg och Solveig Voyce poddar varje vecka om FBK. Den här veckan gästas Istid av Fredrik Erlandsson, och så ger Robin Lindgren, reporter på Norran, sin syn på kvartsfinalserien mellan Färjestad och Skellefteå. Foto: Lisa Olaison

Kvartsfinalerna stundar! Hur ska FBK rubba Skellefteå? Vilka nycklar har de respektive lagen? Detta pratar Solveig Voyce, Fredrik Erlandsson och Markus Strömberg om i veckans poddavsnitt. Och så gästar Norrans Robin Lindgren, som ger sin syn på kvartsfinalserien.

Den här veckan kommer NWT Istid ut med dubbla avsnitt. Här är veckans första. Du hittar det där poddar finns, eller i spelaren här nedanför.

Artikeltaggar

Färjestad BK HerrIshockeySHLSkellefteå AIK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.