Cheerxplosions succé – gjorde ett av sina bästa mästerskap någonsin

Publicerad:
Vilken succé! Cordite tog guld på DM i Nyköping – dessutom med den högsta poängen i hela tävlingen. Foto: Sara Fogelberg

Cheerxplosion hade en speciell tävlingshelg på flera sätt. Resan till Nyköping skrivs in i historieböckerna som en av de bästa någonsin för föreningen.

Cheerxplosion gjorde sitt första distriktsmästerskap som egen förening – och som de gjorde det! Medaljerna öste över de tävlande, och man kan sammanfatta tävlingshelgen i Nyköping som ett av de resultatmässigt bästa mästerskapen någonsin för föreningen.

I tävlingsklassen minior level 1 respektive två tävlade Neon och Platinum. Båda grupperna fixade brons. I junior level 1 tävlade Zinc, och där blev det silver.

I tävlingsklassen junior level 2 tog Cordite guld, dessutom med högst poäng på hela tävlingen.

Titanium blev fyra i senior level 2 och Lithium tog hem ytterligare ett guld till föreningen. De tävlade i senior level 3.

Litium tävlade i senior level 3 och vann guld.
Litium tävlade i senior level 3 och vann guld. Foto: Sara Fogelberg

Artikeltaggar

CheerleadingCheerXplosion

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare