Hoppa till huvudinnehållet

Insändare. Spåren efter krogkön - ingen vacker syn dagen efter

Publicerad:
”Köerna lämnar avtryck efter sig i form av diverse skräp och framförallt glasflaskor, krossat glas och annat skräp”, skriver insändarskribenten.
”Köerna lämnar avtryck efter sig i form av diverse skräp och framförallt glasflaskor, krossat glas och annat skräp”, skriver insändarskribenten. Foto: Eva Häggdahl

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Nu när kroglivet har kommit igång igen - vilket är trevligt - så blir också köerna längre innan besökarna så småningom får komma in i lokalen. Detta innebär att köerna lämnar avtryck efter sig i form av glasflaskor, krossat glas och annat skräp.

Nöjesfabriken som ofta vill ha sändningstid i olika medier hur besvärligt de har det med olika restriktioner borde också vara de som som i samma media tar ett ansvar kring hur krögarna borde sköta området kring sin verksamhet om hur det ska se ut dagen efter när vi som bara vill promenera, valla hunden eller på annat sätt vill slippa att kliva omkring i resterna efter den kö som lämnar detta efter sig.

I detta fall är de sämst i klassen.

Kenneth

Artikeltaggar

InsändareKarlstadNedskräpningNöjesfabriken