INSÄNDARE. Vi har större bekymmer än mensskydd

Insändare
PUBLICERAD:
Foto: Jessica Gow/TT
Svar till ”En tjej med mens”, NWT 16 mars.

Jag tror knappast mina ögon då jag läser din insändare, att du är yngre det märker man ganska snart. Men att bara ta upp det här nu, först efter två års pandemi som inte ens är över och nu ett krig i Ukraina som mycket möjligt kan komma att få betydande långtgående negativa effekter för Sverige, det är magstarkt. Sverige och världen har större bekymmer än din mens.

Är du under 18 år så ska dina föräldrar försörja dig vilket inkluderar detta. Är du äldre, ja då får du väl göra som alla andra, ta med det i din kalkyl. Män får betala sina rakhyvlar själva hör du dem klaga?

Realistisk kvinna

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.