Hoppa till huvudinnehållet

Viking vann i HockeyTrean Förkval till kvalserie västra mot Kristinehamn

Publicerad:
Kristinehamn förlorade mot Viking
Kristinehamn förlorade mot Viking

Viking vann på bortaplan mot Kristinehamn i HockeyTrean Förkval till kvalserie västra, med 12-3 (7-0, 2-2, 3-1).

– Vi fick minst sagt en jobbig start på matchen med ett friläge tidigt som inte resulterade. Efter det gick Viking ifrån till 5-0 på sju minuter vilket gjorde att vi hamnade i en för stor uppförsbacke. Vi jämnade ut spelet i andra perioden och spelade 2-2. Matchen var så gott som avgjord inför tredje, men vi gjorde ett ärligt försök att slutföra matchen på ett bra sätt. Sista perioden blir en svängig tillställning som slutar 3-1 i Vikings favör. Nu får vi åka till Örebro på söndag och avsluta säsongen på ett bra sätt, kommenterade Kristinehamns tränare Henrik Johansson.

Viking har därmed fyra raka segrar. Kristinehamn däremot har fyra raka förluster.

Hunter Godmere var den stora snackisen, som stod för hela fyra mål för Viking.

Övriga mål för bortalaget gjordes av Brendan Mackenzie 2, Felix Passi 2, Andreas Bergström, Erik Brokvist, Adrian Davidsson och Patric Zetterlöf, målen för Kristinehamn gjordes av Linus Callenvik, Isak Forsberg och Anton Karlsson.

Med en omgång kvar är Kristinehamn på tredje plats i tabellen, och Viking är på andra plats.

I nästa match, söndag 13 mars, har Kristinehamn Örnen borta i Trängens IP 09.30, medan Viking spelar hemma mot Karlskoga IK 17.00.

Artikeltaggar

BjörkhallenHockeyTrean Förkval till kvalserie västraIshockeyKristinehamns HTViking HC

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.