Hoppa till huvudinnehållet

Skattkärr U utklassade Edebäck U på hemmaplan

Publicerad:

Skattkärr U dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Edebäck U i division 4 Värmland östra herr i innebandy med hela 20-4.

– En dag på jobbet där vi stundtals spelar fin innebandy, men där vi också har perioder som var mindre bra där fokuset tryter. Det är som natt och dag att möta Edebäck i deras tighta hall jämfört med att spela hemma på stor plan, och vi avgör egentligen matchen i första perioden och sedan spelar vi av resten, tyckte Skattkärr U:s tränare Daniel Axelsson, efter matchen.

I och med detta har Skattkärr U fyra raka segrar.

Med två omgångar kvar är Skattkärr U på tredje plats i tabellen, medan Edebäck U är på åttonde plats.

Skattkärr U tar sig an Lesjöfors i nästa match hemma fredag 18 mars 19.30. Edebäck U möter Storfors hemma lördag 19 mars 15.00.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraEdebäck UInnebandySkattkärrs IKStavdal Hyrcity Arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.