Insändare: Stå på dig, Erik Kornfeld!

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten vill ge råg i ryggen till vd:n Erik Kornfeld, som har kritiserats av flera anställda i samband med NWT:s granskning av Karlstads energi.
Foto: Tommy Andersson
Dagens omtanke vill jag ge till Erik Kornfeld på Karlstads energi som står ut med alla gnällspikar till anställda! Äntligen kommer det in en vd som vill förändra och förbättra, men får självklart bara spott och spe från alla gamla stofiler som vill ha det som det alltid har varit.

Stå på dig Erik! Som ett tips till dig, om det inte blir slut på gnället bland personalen, så kan man alltid anlita en extern firma i stället. Troligtvis skulle den firman klara av jobbet på halva personalstyrkan och hälften så många bilar som du har i dag, och självklart då till en helt annan kostnad.

Framåtsträvaren

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.