Hoppa till huvudinnehållet

Hampus Zachrisson fixade segern för Säffle

Publicerad:
Säffle vann mot Hammarö
Säffle vann mot Hammarö

Det blev ett hattrick för Säffles Hampus Zachrisson i matchen mot Hammarö i HockeyTvåan västra B herr. Säffle vann på hemmaplan med 6-3 (4-1, 1-1, 1-1). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Philip Gunnman, Dan Lindahl och Tobias Thörner, målen för Hammarö gjordes av Fredrik Karlsson 2 och Hugo Sandberg.

– Gött med vinst och bra att Hampus visar storform, kommenterade Säffles tränare Peter Torp Svensson.

Serien är nu färdigspelad. Säffle slutar på tolfte plats, och Hammarö på elfte plats. Säffle tvingas därmed kvala för att hålla sig kvar i HockeyTvåan västra B herr.

Artikeltaggar

Hammarö HCHockeyTvåan västra BIshockeySäffle HCSomashallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.