Hoppa till huvudinnehållet

Chatta med oss: Vem vill du hylla – vilket ämne vill du lyfta?

Publicerad:
Var med och bestäm innehållet under internationella kvinnodagen.
Var med och bestäm innehållet under internationella kvinnodagen. Foto: NWT montage

Tisdag 8 mars är internationella kvinnodagen.

Och vi vill låta dig bestämma innehållet för hur vi ska belysa dagen.

Finns det något ämne du tycker vi ska lyfta? Någon fråga du tycker vi ska ringa och ställa? Någon kvinna du vill hylla eller något annat du vill hälsa?

Idag kan du chatta med NWT:s reportrar Nea Liljegren och Amos Friedman och berätta vad du tycker vi ska göra för att belysa kvinnodagen.

Nu och fram till 18.00 kan du ställa frågor till oss som du tycker vi ska kolla upp. Tipsa oss om vad vi kan lyfta, eller varför inte vädra dina tankar om dagen eller skicka en hälsning till någon. Skriv i chatten nedan!

– För att vi ska skapa så relevant innehåll som möjligt under internationella kvinnodagen vill vi ta hjälp av läsarna. Tillsammans tror vi att vi kan lyfta flera viktiga vinklar och budskap. Så ta gärna chansen att chatta med oss, om allt möjligt vi kan göra för att belysa dagen, säger NWT:s reporter Nea Liljegren.

Artikeltaggar

Internationella kvinnodagenNyheterSamhälleVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.