Hoppa till huvudinnehållet

Revansch när Hallsberg besegrade Hammarö

Publicerad:
Hallsberg vann mot Hammarö
Hallsberg vann mot Hammarö

När Hallsberg och Hammarö senast gjorde upp var Hammarö klart bättre och vann med hela 8-3. På söndagen tog Hallsberg revansch genom att vinna med 5-1 (2-1, 1-0, 2-0) på hemmaplan i HockeyTvåan västra B herr.

Hallsberg startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Pontus Carlsson och Ian Mackey innan Hammarö svarade och gjorde 2-1 genom Andreas Jansson Kling. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Efter 17.43 i andra perioden nätade Sebastian Sandin, framspelad av Emil Ek och Magnus Rehnberg och ökade ledningen för Hallsberg. Hallsberg fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-1. Målen i sista perioden gjordes av Carl-Johan Oscarson och Magnus Rehnberg.

Med två omgångar kvar är Hallsberg på elfte plats i tabellen, medan Hammarö är på tionde plats.

I nästa match möter Hallsberg Arvika hemma och Hammarö möter Åmåls SK hemma. Båda matcherna spelas onsdag 9 mars 19.00.

Artikeltaggar

HallsbergHammarö HCHockeyTvåan västra BIshockeySydnärkehallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.