Dottevik U upp i topp efter seger

Publicerad:
Dottevik U vann mot Deje

Dottevik U är nu serieledare i division 3 Värmland dam i innebandy efter seger, 16-4 (6-1, 5-3, 5-0), hemma mot Deje. Dottevik U leder serien en poäng före Åmål/Billing. Deje ligger på fjärde plats i tabellen.

– Tjejerna hade bra fart på både benen och bollen, då skapade de bra lägen som resulterade i flera mycket snygga mål. Vi kontrollerade matchen från start, kommenterade Dottevik U:s tränare Kalle Mossberg.

Emma Eriksson och Elin Lindström Wegraeus gjorde tre mål var för Dottevik U. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Alma Mossberg 3, Hilda Andersson 2, Hannah Göthberg 2, Emma Skoglund 2 och Joline Andersson-Jonasson.

I nästa match möter Dottevik U Fagerås hemma på söndag 13 mars 16.30. Deje möter Vålberg tisdag 8 mars 20.00 hemma.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandDottevik UInnebandyStrandhallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare