Hoppa till huvudinnehållet

Sebastian Sandin i målform när Hallsberg vann

Publicerad:
Arvika förlorade mot Hallsberg
Arvika förlorade mot Hallsberg

Bortalaget Hallsberg tog hem de tre poängen efter seger mot Arvika i HockeyTvåan västra B herr. 2-6 (0-3, 2-1, 0-2) slutade matchen på fredagen.

Hallsberg spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom tre snabba mål i slutet av perioden av Ian Mackey, Oskar Holmstedt och Erik Planeby. Arvika reducerade dock till 1-3 genom Martin Warg tidigt i andra perioden och gav visst liv till matchen igen.

Hallsberg ökade ledningen till 1-4 genom David Göthlin efter 1.18.

Arvika gjorde 2-4 genom Martin Warg efter 6.18. Hallsberg fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-2. Målen i sista perioden gjordes av Sebastian Sandin och Sebastian Sandin.

Resultatet innebär att Arvika ligger kvar på åttonde plats och Hallsberg på elfte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Arvika är Hallsberg. Lagen möts onsdag 9 mars 19.00 i Sydnärkehallen. Hallsberg tar sig an Hammarö hemma söndag 6 mars 16.00.

Artikeltaggar

Arvika HCHallsbergHockeyTvåan västra BIshockeySparbanken Arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.