Hoppa till huvudinnehållet

Målfest när IFK Arboga krossade Hammarö

Publicerad:
IFK Arboga vann mot Hammarö
IFK Arboga vann mot Hammarö

IFK Arboga hade inga problem med Hammarö i HockeyTvåan västra B herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 10-0 (4-0, 1-0, 5-0).

IFK Arboga spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom mål av Alexander Hellgren, Emil Johansson, Anton Ekström och Hampus Wall. Och det var bara början. Efter 46 sekunder i andra perioden nätade Logan Mick, framspelad av Alexander Hellgren och Rickard Sundlöv och ökade ledningen för IFK Arboga. IFK Arboga fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-0. Målen i sista perioden gjordes av Erik Lindberg, Anton Nordlander, Logan Mick, Sam Perstedt och Rickard Sundlöv.

IFK Arbogas Alexander Hellgren stod för fyra poäng, varav ett mål, Rickard Sundlöv gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål, Logan Mick gjorde två mål och totalt fyra poäng, Gabriel Erkers hade tre assists och Erik Lindberg gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, IFK Arboga på fjärde plats och Hammarö på tionde plats.

Nästa motstånd för IFK Arboga är Munkfors. Lagen möts fredag 11 mars 19.00 i Munkfors Arena. Hammarö tar sig an Hallsberg borta söndag 6 mars 16.00.

Artikeltaggar

Brödernas ArenaHammarö HCHockeyTvåan västra BIFK Arboga IKIshockey

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.