Hoppa till huvudinnehållet

Färjestad släppte in fyra mål i tredje perioden – föll stort mot SSK

Publicerad:
SSK vann mot Färjestad
SSK vann mot Färjestad

Bortalaget Färjestad var fortfarande med i matchen mot SSK inför tredje perioden. Men där fick SSK rejäl utdelning. Till slut blev det hela 6-0 (2-0, 0-0, 4-0) i matchen i Play off till SDHL i ishockey.

SSK startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Madeleine Noonan och Julija Blazinsek.

Andra perioden blev mållös. SSK fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-0. Målen i sista perioden gjordes av Silvia Bjorgvinsdottir, Pia Pren, Mirey Saado och Julija Blazinsek.

SSK:s Pia Pren stod för fem poäng, varav ett mål och Julija Blazinsek gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

När lagen senast möttes, 2015, blev det seger för Färjestad med 3-2.

Lagen möts igen i Löfbergs Arena, lördag 5 mars 18.30.

Artikeltaggar

Färjestad BKIshockeyPlay off till SDHLScaniarinkenSSK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.