Hoppa till huvudinnehållet

OR:s medlemsmöte: Jens Fischer förstanamn inför höstens val

Publicerad:
Hagfors kommunalråd Jens Fischer (OR).
Hagfors kommunalråd Jens Fischer (OR). Foto: Pia Holmström

Oberoende realisters förstanamn på valsedlarna i höst kommer att vara nuvarande kommunalrådet Jens Fischer (OR). Det står klart sedan partiet haft medlemsmöte under söndagen.

– Den lista som vi går till val på är i stort sett fastställd, men utan att nämna några namn så har vi gjort en lista med Jens Fischer som nummer 1. Det är vår kommunalrådskandidat. Listan innehåller än så länge, jag tror, 36 namn, säger Boo Westlund.

Som förklarar att han i nuläget inte kan gå ut med listan, eftersom det finns några namn som inte är helt klara.

Första spadtaget för F-6 skola i Råda: ”Känns fantastiskt roligt”Efter Råda skola – nu vill OR ha ny skola i Ekshärad

– Som det så fint heter, så fortsätter jag om jag får det förtroendet. Jag tycker att skolfrågorna är viktiga. Vi har kommit en bit på väg, men det finns fortfarande mycket att göra. Sunnemo skola, den minsta skola vi har, ska vi självklart ha kvar. Där har vi moduler kvar och det blir ett steg framöver att bygga bort och bygga permanenta skollokaler, säger Boo Westlund.

NWT har sökt Jens Fischer och mötesordföranden Camilla Hülphers.

Artikeltaggar

Boo WestlundHagforsJens FischerOberoende realisterPolitik

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.