Hoppa till huvudinnehållet

Sjätte raka för Karlstad IBK efter seger mot Edebäck U

Publicerad:

Formen är riktigt bra just nu för Karlstad IBK. På söndagen kom sjätte raka segern i division 4 Värmland östra herr i innebandy, 6-3, hemma mot Edebäck U. Det innebär att Edebäck U åkte på femte raka förlusten.

Karlstad IBK stannar därmed i serieledning, och Edebäck U på åttonde plats, i tabellen.

Fredag 4 mars möter Karlstad IBK Skattkärr U hemma 19.30 och Edebäck U möter Kristinehamn U hemma 20.00.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraEdebäck UInnebandyKarlstad IBKStavdal Hyrcity Arena

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.