Insändare: Ulf Karlsson borde hedras av kommunen

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten tycker att Karlstads kommun borde hedra Ulf Karlsson. På bilden från 2005 delar kung Carl XVI Gustaf och drottning Silvia ut H.M. Konungens medalj i 8:e storleken till Ulf Karlsson för värdefulla engagerade insatser för friidrotten, under den tid han var friidrottens förbundsordförande.
Foto: HENRIK MONTGOMERY
Bedrövligt att Ulf Karlsson ska känna sig arg och besviken. Han borde hedras av kommunen.

Eftersom nya friidrottsarenan inte kan namnges efter honom borde han i alla fall få en staty inne på arenan. Han har haft betydligt större betydelse för idrott och hälsa i Karlstad än till exempel Zlatan i Malmö. Hedra Ulf!

Håkan M

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.