Hoppa till huvudinnehållet

Deje fortsätter att vinna

Publicerad:
Degerfors U förlorade mot Deje
Degerfors U förlorade mot Deje

Efter en tuff period har Deje nu fått igång spelet. På söndagen mötte laget Degerfors U i Stora Vallahallen i division 3 Värmland dam i innebandy och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Deje blev 9-4.

Det här betyder att Deje ligger på fjärde plats i tabellen, och Degerfors U är på sjätte och sista plats.

Onsdag 9 mars 19.30 spelar Degerfors U borta mot Karlskoga. Deje möter Dottevik U borta i Strandhallen söndag 6 mars 13.00.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandInnebandyStora vallahallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.